Veelgestelde vragen

Bevat merci dierlijke ingrediënten?

Voor het vervaardigen van onze merci producten gebruiken wij naast plantaardige bestanddelen ook zuivelproducten. In merci Finest Selection Amandel is bovendien kippenei-eiwit als bestanddeel toegevoegd.

Bevatten merci producten alcohol?

Alcohol wordt niet als ingrediënt aan merci chocolade toegevoegd. We kunnen echter niet uitsluiten dat er een kleine hoeveelheid alcohol in merci terechtkomt als bestanddeel van een aroma in de chocoladevullingen. Dit aroma is dan in alcohol opgelost. De hoeveelheid alcohol die in dat geval in het eindproduct terechtkomt, is bijzonder klein. Deze komt overeen met een hoeveelheid die voorkomt in gewone vruchtensappen als gevolg van het natuurlijke rijpingsproces van fruit.

Zijn merci producten glutenvrij?

Het merendeel van onze producten voldoet aan de wettelijke voorschriften en aan de normen van de Duitse Coeliakievereniging voor voor glutenvrije voeding (maximaal 20 mg gluten per kg product).

 

merci Finest Selection Amandel is niet glutenvrij, omdat bij de vervaardiging van dit product tarwe-eiwit en tarwemout wordt gebruikt.

 

Deze informatie heeft betrekking op de huidige recepturen. Vanwege mogelijke veranderingen in onze receptuur raden wij je aan om altijd de ingrediëntenlijst te raadplegen.