Hoevelaken, 15 september 2021

Nederlandse Nationale Bedankdag op 21 september 2021

Beleef een bijzondere chocoladebeleving in de tijdelijke pop-up store in Westfield Mall of the Netherlands ter ere van de Nationale Bedankdag

Nederlandse Nationale Bedankdag op 21 september 2021

Ter ere van de eerste Nederlandse Nationale Bedankdag op 21 september 2021, heeft merci een pop-up store in de Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam, geopend. In de pop-up store zijn allerlei activiteiten waarmee je je dierbaren kunt bedanken. Zo zijn er speciale merci producten verkrijgbaar met op de verpakking teksten als schatje, topper, superheld of dreamteam. Je kunt deze direct kopen en mooi laten inpakken, en eventueel op de post doen om de mensen om je heen te bedanken. Ook kun je op de foto met levensgrote merci chocolade!
In de pop-up store is er ook een gouden bedankmuur waar je je eigen bedankje aan kunnen hangen in de vorm van een hartje. Elke dag verloten we onder de inzendingen een merci bedankpakket.

Door middel van de Nationale Bedankdag willen we je inspireren om vaker de mensen om je heen te bedanken voor de momenten en kleine dingen die je misschien als vanzelfsprekend ziet.

De merci pop-up store is geopend van 8 september tot en met de Nationale Bedankdag op 21 september 2021 op maandag van 11.00 tot 20.00 uur, van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 20.00 uur en op zondag van 12.00 tot 18.00 uur.